27 maart 2018

2018 /27 maart CIO Dinershow

UPDATES

Registratie

voor de CIO Dinershow 2018


De doelgroep voor dit evenement bestaat uit CIO’s/IT-directeuren, IT-managers en managers verantwoordelijk voor IT-gerelateerde onderwerpen. Toegang is kosteloos voor deze doelgroep.


Als je enige twijfel hebt of je tot deze groep behoort, stuur dan een e-mail aan events[at]ictmedia.nl.

Nomineer voor de TIM Awards


Aanmelden kan tot 9 februari 12.00 uur met een korte motivatie. Vele toppers gingen je voor!

MAGAZINES

CIO nr 5 -Leadership

De dubbeldikke CIODAY Special van CIO Magazine besteedt traditioneel ruime aandacht aan de zes genomineerden van de CIO of the Year Award. Zes diepgaande interviews schetsen een beeld van de ultieme kanshebbers en geven een inkijkje in de hedendaagse uitdagingen van de Nederlandse IT-bestuurder. Zoals altijd staat tijdens deze verhalen de relatie met de business en andere bestuurders centraal, en dan met name die met de CEO. Belangrijk onderdeel van dit nummer zijn de profielen van de belangrijkste sponsors van CIODAY2017: in telkens twee pagina’s geven de vaandeldra-gers van deze firma hun visie op de markt, de technologie en natuurlijk op de CIO.

naar alle magazines

QUOTES

 • I enjoyed it as well. If you ever plan to invite me again for such an event I will make sure that I am able to stay for the entire evening.

  Lutz Peichert, Vice President & Principal Analyst, Forrester
 • I didn't knew about the impact this would have! 60 text messages, many emails (>100) and linkedin responses. It also surprised me that a lot of them came from outside my network. Suppliers confirming how OM described me as a winner, Management congratulations and other Outsourced colleagues who responded with kind messages.

  Eric Foppen, Sr. Supplier and Contractsmanager, USG People (winner of the 2011 Award for Most Inspirational Sourcing Leader)
 • Beautiful evening, great program! Enjoy your weekend!

  Paul Cornelisse, Managing Director Outsourcing, Cegeka

UPDATES

 • Business Innovation Summit 2018: Change everything!

  Als alles verandert – technologie, economie, samenleving - wat doe je dan? Als de organisatiestructuur van je bedrijf een showstopper voor innovatie blijkt te zijn, wat doe je dan? En als je disruptie zo langzamerhand niet meer zo’n fijne ontwikkeling vindt..? Als alles verandert, moet je alles... lees meer

 • Melanie Rieback wint Timmie voor meest innovatieve leider

  Melanie Rieback heeft de jaarlijkse TIM Award gewonnen voor de meest innovatieve IT-leider van Nederland. De medeoprichter en CEO van Radically Open Security (ROS) won de prijs voor haar inspanningen om de online securitywereld te dwingen tot transparantie. Picnic en Triple vielen in de prijzen in de respectievelijke... lees meer

 • Foto’s CIO Dinershow 2017

  De achtste CIO dinershow gemist? Terugblikken? Hier zijn de foto's die onze fotograaf Marcel Willems maakte in een diapresentatie. Al het beeldmateriaal is ook hier te bekijken en te downloaden.

TWEETS #ciodiner17